ZOO Viedeň, zámok Schönbrunn a jeho krásne záhrady

Destinácia: Rakúsko, Viedeň
Kód zájazdu: 1352706
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Navštívte najstaršiu zoologickú záhradu v Európe vo Viedni, ktorá bola dokonca vyhlásená za najlepšiu ZOO v Európe. Záhrada je skutočne veľká a preto, ak si chcete pozrieť naozaj všetky zvieratá, môžete tu stráviť skoro celý deň.
Čaká tu na vás asi najväčšia atrakcia, ktorou sú pandy privezené z Číny a v ZOO stretnete taktiež nosorožce, slony, hrochy, ľadové medvede, tigre, levy, rôzne druhy opíc a množstvo ďalších roztomilých zvierat.
V polárnom pavilóne uvidíte tučniaky alebo tulene. Nevynechajte ani dažďový prales, kde nájdete pravú džungľu z Bornea s visiacimi netopiermi. Návšteva viedenskej zoologickej záhrady sa stane pre vás naozaj pekným a milým zážitkom.
Kto bude mať záujem, môže navštíviť aj zámok Schönbrunn. Lákadlom sú i nádherné francúzske záhrady, ktoré zámok obklopujú. Zámok Schönbrunn bol využívaný ako letné sídlo a rezidenčný zámok cisárskej rodiny Habsburgovcov a dvoranov. Obývala ho Mária Terézia s rodinou a cisár František I. so svojou manželkou Alžbetou Bavorskou, verejnosti známou aj ako Sissi.
Zámok Schönbrunn to nie je len 1440 miestností, múzeum stovky kočiarov, zlatom ozdobené ornamenty, farebné záhrady, sochárske diela majstrov, ale aj mnoho ďalšieho. Zámocký park ukrýva i labyrint, palmový skleník a oranžériu. Ak by ste boli unavení, môžete nastúpiť na vláčik a povoziť sa po celom zámockom areáli. 

Približné časy odchodov z jednotlivých nástupných miest:
Nitra - cca o 7:00 hod.
Sereď - cca o 7:30 hod.
Trnava - cca o 7:45 hod.
Bratislava - cca o 8:30 hod.

Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu CK
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka 5 € /osoba  ( môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...).
nástupné miesta a príplatky: 
Nitra - 6 € (garantovaný zvoz)
Sereď  - 6 € (garantovaný zvoz)
Trnava - 6 € (garantovaný zvoz)
Bratislava - 0 €
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
vstupné ZOO dospelá osoba 18 € / osoba ( po skupinovej zľave, inak 20 € ), deti a študenti 9 € / osoba  ( po skupinovej zľave, inak 10 € ), deti do 6 rokov zadarmo, invalidi (od 50%) - 10 € / osoba
Zámok Schönbrunn/ Grand tour
dospelá osoba 20,00 €, študenti od 19-25 rokov-18,00 €, deti od 6-18 rokov -13,00 €
prehliadka zámku bude zabezpečená pomocou audio-guidov v českom jazyku
Labyrint
deti do 6 rokov vstupné zadarmo
deti od 6-18 rokova - 3,20 € / osoba
študenti od 19-25 rokov - 4,20 € / osoba
seniori 60+ - 4,20 € / osoba
dospelá osoba – 5,50 € / osoba
Oranžéria
dospelá osoba – 3,80 € / osoba
študenti od 19-25  rokov – 3,20 € / osoba
deti od 6-18 rokov - 3 €
seniori 60+ - 3,20 €
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.
Generované systémom ProfiTour