Kuba - Havana, Varadero 12 dní

/uploads/covery zajazdov/havana_varadero.jpg Vítajte na Kube! S BUBO Vás čakajú jedinečné zážitky v Havane a v údolí Vinales. Tento zájazd je naj Druhú časť zájazdu oddychujete na rajskom Varadere v hoteli podľa Vášho výberu.  Odporúčame Vám elit Odlet a prílet do Havany ešte v ten istý deň. Prvé mojito a aklimatizácia. Zajtra nás čaká intenzívn Havanu spoznáme dôkladne. Pozrieme si hlavné ulice, námestia, navštívime aj Múzeum rumu a pozrieme s Nádherné Kubánky.  Foto: Natália Kapinová - BUBO S BUBO je jazda na legendárnych veteránoch samozrejmosťou. Váš sprievodca Vám aj tento zážitok rád s Legendárny Malecon. Táto promenáda je úplne iná, než by ste čakali. Žiadne lavičky a pekný park. Kub Ochutnáte prvý kubánsky rum alebo dáte prednosť prvému mojitu či daiquiri? foto: Katarína Líšková - V Havane si vysvetlíme všetky podstatné miestne drinky. Z čoho sa vyrábajú? BUBO klienti už vedia od Verili by ste, že pripraviť dobré Daiquiri je oveľa ťažšie ako pripraviť mojito? Ten rozdiel je v se Na prehliadke Havany sa nedá obísť ani Capitolio. Dominanta hlavného mesta. Gran Teatro pri Capitolio a Jose Martí, tak významný človek pre kubánsky národ. Kde inde spomínať na Rum ku Kube patrí.  Foto: Natália Kapinová - BUBO Havanu stráži množstvo sôch dôležitých velikánov z kubánskej histórie. BUBO sprievodca vie ich príbe V uličkách Havany sa radi na chvíľu stratíme. foto: Ľubor Kučera - BUBO Karibské ovocie chutí ináč ako doma. Šťavnaté, svieže, sýte. Nezabúdajte na staré koloniálne pravidl Aj Havana ma svoje China town. Čo tu robia Číňania a ako sa sem dostali? Čo ich tu drží? foto: Ľubor Jazda veteránom bude zážitok.  Foto: Natália Kapinová - BUBO Energia, ktorá srší z Kubáncov, napriek všetkým ťažkostiam, je neskutočná. Máme sa čo od nich učiť o Takéto dámy stretneme v Havane a nejeden z nás bude chcieť s ňou fotku. Verili by ste, že si pre svo Naši ochotní sprievodcovia sú pripravení sprostredkovať Vám zážitky, ktoré iní nemajú šancu nájsť! I Piňar del Rio, známa najlepším tabakom na svete. 
foto: archív BUBO BUBO sprievodca trpezlivo vysvetľuje pestovanie tabaku. foto: Ľubor Kučera - BUBO Navštívime dom roľníka a pochopíme zložitý postup pri pestovaní a zbere tabakových listov. foto: Ľub A ideme na to! Nie, tabak sa nešúľa na stehnách kubánskych žien. Toto je umenie! foto: Ľubor Kučera Zapózujete a niektorí si radi aj potiahnú. Foto: Natália Kapinová - BUBO S naším kamarátom pred sušiarňou tabaku. foto: Ľubor Kučera - BUBO Videli ste už pomaľované kopce vývojom ľudstva? Kto toto už len dal spraviť? Fidel to dovolil? foto: Údolie Vinales sa nachádza západne od Havany, kde si spravíme krátku návštevu pred Vaším odchodom na Odvezieme sa aj na loďke v Pinar del Rio. foto: Ľubor Kučera - BUBO Skočíte večer vo voľnom čase na slávny kabaret Tropicana? foto: Ľubor Kučera - BUBO Návšteva Tropicany je jeden zo zážitkov, ktorý pre Vás Váš BUBO sprievodca rád zabezpečí. foto: Ľubo Charizmatické slečny predvedú ako sa žije v kubánskom rytme. A keď už sme odborníci na salsu všetci, odtancujeme na kubánskej vlne na Varadero do hotela podľa vl A potom už len oddych a relax v all inclusive hoteli podľa Vášho výberu. Vyberiete si elitný hotel z Ležérnosť zamestnancov neovplyvníte, ale kvalita oddychu, ubytovania a stravy je na dobrej úrovni. N Celý deň na pláži dá zabrať. foto: Nikola Deckous - BUBO Golf na Varadere je aktívnym oddychom. Odhalili ste s BUBO pravú tvár Kuby, ale aj moderné siete hotelov, ktoré sem pomaly prenikajú ako na Pochutnajte si na výbornom jedle a osviežujúcich drinkoch po dôkladnej prehliadke Havany s BUBO v el Oddychujte na pláži alebo pri bazéne ako králi. 
foto: Paradisus Princesa del Mar All inclusive Paradisus Princesa funguje bez problémov a budete nadšený. foto: Paradisus Princesa de Dáme dnes bazén či vlny Atlantiku? Alebo oboje? foto: Paradisus Princesa del Mar Stravovanie all inclusive. foto: Paradisus Princesa del Mar Pláž pred elitným hotelom Paradisus Princesa. Užívajte s mierou! foto: Paradisus Princesa del Mar Kam pôjdeme nabudúce? Náš team v Base Campe v Bratislave Vám rád poradí, kde uloviť tie najlepšie zá
Destinácia: Kuba
Kód zájazdu: 1333117
Cena od: 3 600 €
Príplatky od: 570 €
Doprava: letecká
Termín: 16.05.2024 12/11 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83309309

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Havana Typ ubytovania:
Kuba, Havana
Varadero
Kuba, Matanzas, Varadero
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Generované systémom ProfiTour