Umelecké skvosty v Schönbrunne

Schönbrunn Schönbrunn, poznávací zájazd, Rakúsko Schönbrunn, poznávací zájazd, Rakúsko Schönbrunn, poznávací zájazd, Rakúsko Schönbrunn, poznávací zájazd, Rakúsko Schönbrunn, poznávací zájazd, Rakúsko Schönbrunn, poznávací zájazd, Rakúsko Schönbrunn, poznávací zájazd, Rakúsko Schönbrunn, poznávací zájazd, Rakúsko Schönbrunn, poznávací zájazd, Rakúsko Schönbrunn, poznávací zájazd, Rakúsko Schönbrunn, poznávací zájazd, Rakúsko Schönbrunn
Destinácia: Rakúsko, Viedeň
Kód zájazdu: 1327919
Cena od: 34 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

13.10.2024 1 deň First Minute 34 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
1-dňový autokarový zájazd

Úvod:
Osudy Habsburgovcov sú už celé roky vpísané v ich nádhernom letnom sídle Schönbrunn, preto si ani vy nenechajte ujsť prehliadku ich slávnou históriou s množstvom tajomných príbehov, ktoré sú roztrúsené aj v okolitých záhradách. Viedenské umelecké skvosty vám potvrdí aj gotický chrám sv. Štefana či rezidencia kráľov a cisárov Hofburg.


1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách (z Bratislavy cca o 08:00 hod.), návšteva zámku Schönbrunn, letného sídla Habsburgovcov, prehliadka reprezentačných miestností, ktoré obývali osobnosti ako Mária Terézia, cisár František Jozef I. so svojou manželkou Alžbetou Bavorskou, prezývanou Sissi. Ďalej prehliadka bláznivej záhrady s bludiskom, záhrady korunného princa a Glorietu, autobusová okružná jazda po Viedni a pešia prechádzka smer Stefansdom a Hofburg. Zostane čas aj na ochutnanie slávnej Sachertorte so šálkou viedenskej kávy a pre tých s väčším apetítom príležitosť na pravý Wiener Schnitzel a pohár dobrého rakúskeho vína. Návrat na Slovensko vo večerných hodinách (cca 19:30 hod.).


Doprava:
Autokar


Poznámka:
Zmena programu vyhradená.

Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za miestenku. Vstupy. Cestovné poistenie.




Generované systémom ProfiTour