Vianočná Budapešť, historické pamiatky a návšteva adventných trhov

Destinácia: Maďarsko, Budapešť
Kód zájazdu: 1327800
Cena od: 35 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy
Advent

Výber termínu

14.12.2024 1 deň First Minute 35 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Perla na Dunaji ? Srdce Európy ? Ako nazvať toto krásne historické mesto ? Pre mnohých je to láska na prvý pohľad, iní ju začnú obdivovať až po určitej dobe, ale v jednej veci sa všetci zhodnú : Budapešť je jedno z najkrajšie položených miest na svete.

Navštívte pompéznu Budapešť v čase adventu. Centrom vianočnej pohody sa stáva námestie Vörösmarty tér. Vynikajúce langoše, voňavé trdelníky, klobásky a chutné halászlé, varené vínko, bohatá história, cigánska pečienka, pochúťky z domácej kuchyne a pohár vareného vínka. To všetko a ešte viac vám ponúkne rozžiarená adventná Budapešť.
Atrakciou je veľký adventný kalendár, ktorý každý deň odhalí na blízkej budove jedno okienko so zaujímavou maľbou. Na trhoch nájdete tradičné vianočné ozdoby, širokú ponuku šperkov, keramiky a drevených výrobkov, vyšívané obrusy, kvalitné vína z najlepších tunajších regiónov, ale aj lahodný bio med, ktorý môžete kúpiť v špeciálnych darčekových prevedeniach.
Skvelým darčekom pre vašich blízkych môžu byť aj produkty priamo od výrobcov. Strávte neopakovateľné chvíle pod taktovkou maďarskej kultúry a prehliadnite si najvýznamnejšie historické pamiatky.
Uvidíte Budínsky hrad, Rybársku baštu, úchvatnú budovu Parlamentu a cestou domov si vychutnáte pohľad na krásne rozsvietené mesto z pahorku Gellért.
Počas zájazdu budete mať dostatok času aj na individuálne voľno na vianočných trhoch. Odchod z Budapešti vo večerných hodinách.
Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu
prehliadku Budapešti
poistenie insolventnosti CK
všetky nástupné miesta bez príplatku

V cene nie je zahrnuté:
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
obojsmerná miestenka 5 € /osoba ( môžete si prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...)
nástupné miesta a príplatky : 
Nitra bez príplatku.
Bratislava bez príplatku.
Všetky nástupné miesta budú realizované.
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Budapešť

Generované systémom ProfiTour